10 svar på ”Den här har jag planer för”

 1. 😀 läste ditt tidigare inlägg från förra våren och jag håller med, jag har sparat på mina SH böcker som en skatt, tänkt börja läsa serien (läsa om några av dom blir det för hade kommit ett par böcker fram i serien) ett par gånger men det har inte känts som RÄTT tillfälle! Nu måste jag dessutom ge mig ut på jakt efter den senaste delen i rätt format – är VIKTIGT att den passar till dom jag redan har (erkänner: hade redan ett par av böckerna i serien men köpte dom igen för att det var ”fel”…).
  Jag tror rätt tillfälle är en varm men regnig dag, då jag kan sitta på altan och lyssna på regnet och mumsa choklad… inte för att jag hoppas på en regnig sommar, inte alls, men… nån enstaka dag brukar bönderna vilja ha regn iaf så….

  Svara
 2. Jag läste nyss tredje delen i serien, så jag ligger lite efter… Men jag har fyran här hemma väntandes, så snart tänkte jag bege mig tillbaka till Bon Temps. 🙂

  Svara
 3. Nu hopas vi att Harris har frisknat till från den där sjukdomen hon måste haft när hon skrev ”Dead reckoning”, för den var ju ärligt talat sådär. Det var skönt att vara tillbaka i Bon Temps men inte så mycket mer. Så nu håller vi tummarna =)

  Svara
 4. Åh, jag har hur mycket Sookie-planer som helst just nu. Köpte den första boken som en ren chansning för ett par veckor sen, och tyckte jättejättemycket om den.
  Igår kom del 2-5 hem i brevlådan, och ska givetvis läsas. Ser verkligen fram emot det!

  Svara
  • Underbart, blir lite avundsjuk faktiskt 🙂 och jag tycker att första delen inte alls lever upp till hur bra serien sen blir så du har mycket att se fram emot 🙂

   Svara
 5. OJ vad jag blev sugen på att läsa denna bok! (och jag har aldrig hört talas om den eller läst någon annan del i serien!) Men läsplaneringen var sjukt lockande. Det enda som behöver införskaffas är väl hammocken, och byggas ut balkongen, men det går väl att lösa.

  Svara
  • En balkongutbyggnad är väl en liten ansträngning för en trevlig lässtund, kör på det tycker jag 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.