Whedon i medgång

Den här Whedonfantasten har inte sett den senaste skapelsen Avengers (men hon kommer naturligtvis göra det vad det lider), däremot har hon gottat sig åt att den går så bra. Kanske kan det betyda att Whedon inte bara får filma vidare utan också får göra fler tv-serier, som kanske inte ens läggs ner innan de når sin peak (och kanske kan det även betyda att det i framtiden kommer finnas material nog för en whedonhelg del 2 *hoppas*) . Och så ser jag fram emot hans experimentfilmning av Mycket väsen för ingenting som ska komma om en inte allt för avlägsen framtid om jag fattat rätt.

I nuet nöjer jag mig med att läsa Whedons tack till fansen och mysa lite till.

2 svar på ”Whedon i medgång”

    • Det låter bra, startsträcka kan jag ta om det är bra sen 🙂 , man är ju också van med Whedonska startsträckor om man sett Buffy…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.