Avgjort

Tävlingen är avgjord. Många (jättekul!) ville vara med och vinna mina favoriter. Jag skulle ju egentligen vilja ge er alla en vinst eftersom det rör sig om så himla bra böcker men av ekonomiska skäl så blir det inte så. Däremot tillät jag mig att dras med lite och bestämde mig för att lotta fram två vinnare istället för en…

Tusen tack för alla boktips ni bidragit med (kolla kommentarerna på tävlingsinlägget om ni vill bli tipsade)! Ett fåtal har jag läst men de allra flesta är olästa, en ohälsosamt stor mängd numera hemlånad från biblioteket…

Så till det allra viktigaste. Vinnarna är två gamla bekantingar, två riktiga favoriter (som bloggare och i verkligheten) – Enligt O som får The Woman in Black (men jag vet inte om sommarljus hjälper för att dämpa det superläskiga i den boken) och Lyrans noblesser som får Dark Places. Grattis till er!

4 svar på ”Avgjort”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.