Om jag inte hörs ifrån på ett tag…

… Så beror det på att jag har en så himla bra bok att läsa (och ett familjeliv att leva, och ett jobb att jobba men det är ju en annan historia). Det är Stephen Chboskys The Perks of Bring a Wallflower som är så oerhört bra, lite så att ögonen tåras bara jag tänker på det faktiskt. Och nu är jag cirka halvvägs och har inte lust att göra annat än läsa och reflektera.

Vad ni ska göra när jag är bokuppslukad? Läsa The Perks of Being a Wallflower förstås. Och när ni gjort det föreslår jag att ni funderar lite över vilken/vilka av alla era favoritbokbloggar ni vill nominera till Forma Books Blog Award i år. Förra året vann ju Bokhora en välförtjänt seger och i år har de tagit plats i juryn. En barnbokblogg och en bokblogg kommer att dela på priset i år. Själv har jag redan nominerat mina favoriter och återvänder nu till min bok. Over and out.

5 svar på ”Om jag inte hörs ifrån på ett tag…”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.