21 april 2024

En oväntad återblick

När jag satte mig ner för att skriva det här inlägget och kort sammanfatta läsningen i april och maj så trodde jag att jag skulle ha hur många stora läsupplevelser som helst att rapportera. Men istället visade det sig ha varit två ganska skrala månader på det området. Bäst var Eld, De dödas strand och Känslan av död och de var förstås bra på riktigt. I övrigt som sagt ganska mediokert och så kom den där jobbiga vetskapen om hur mycket jag ligger efter med recenserandet också men det får jag råda bot på i sommar.

Anledningen till att jag trodde mig ha läst en massa bra är troligen att det är det jag gör just nu. The perks of being a wallflower lovar att bli en storfavorit och Jellicoe Road som jag nyss påbörjat känns också väldigt bra. Och så tvingades jag igår kväll, när mobilen med lånee-boken i låg kvar på jobbet, ladda ner Wuthering Heights som gratisbok till andra mobilen och jag är tämligen fast efter några kapitel. Juni månad kan bli en riktigt, riktigt fin läsmånad.

Hur ser det ut för er – var maj en god läsmånad och vilka planer har ni för juni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.