Sommar enligt Fiktiviteter

Förr om åren har jag gjort lite olika när det gäller kombon blogg och sommar. Ibland har jag haft helledigt, ibland har jag rapporterat tegelstenstung semesterläsning och ibland har jag bara kört på som vanligt. Eftersom jag ligger rejält efter med recenserandet just nu samtidigt som jag vill skriva kontinuerligt om de böcker jag läser så kommer det bli en hel del recensioner i sommar. Kanske blir det också någon reflektion över något bokrelaterat men tillsammans med recensionerna så kommer bloggens huvudnummer under sommaren att vara en serie gästinlägg om sommarläsning som publiceras varje torsdag från och med den här veckan och tio veckor framöver. Jag har bett några av mina absoluta favoritbokbloggare skriva varsitt inlägg om sommarläsning, det kommer bli hur bra som helst. Bara så att ni vet, så att ni inte planerar in en bloggläsningspaus under semestern eller så.

2 svar på ”Sommar enligt Fiktiviteter”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.