21 april 2024

Långsamt, underbart

Vi befinner oss i mitten av juni och jag har så här långt läst ut två böcker den här månaden. Väldigt få, allt för få men herregud vilka böcker. The perks of being a wallflower och Jellicoe road tillhör båda definitivt de bästa böcker jag läst. Någonsin. Ska försöka formulera recensioner av dem snart men vilar från all förträfflighet med Deadlocked (säga vad man vill om avslutningen av Sookieserien, världsklass är det inte…) just nu. Sen blir det Bring up the bodies av Hilary Mantel, en bok jag förväntar mig sjukt stora mängder förträfflighet av…

Hur funkar juni som läsmånad för er?

3 tankar på “Långsamt, underbart

  1. Juni har hittills varit en väldigt bra läsmånad för mig. Tio böcker lästa än så länge, och fler lär det bli. Skönt att äntligen ha tid och ro att läsa igen, särskilt eftersom jag har läst mindre än vanligt hela våren.
    Ser fram emot din recension av Bring up the bodies!

    1. Tio böcker är klart imponerande! Är nästan lite chockad över min låga läshastighet i juni men med tanke på hur bra de två böcker jag lyckats läsa är så är jag ändå nöjd. Bring up the Bodies hinner jag nog inte färdigt den här månaden och det är nog bra, hade kunnat bli för mycket av det fantastiska (första sidan är iaf riktigt bra) 😉

  2. Maj var en riktigt dålig läsmånad för mig (fem böcker) men juni är betydligt bättre! Har också läst många bra så det blir en finfin sammanfattning sen. Älskade också Jellicoe Road 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.