Bästa kombon

Jag ägnar mig väldigt gärna åt slalomläsning, dvs läsning av flera böcker samtidigt, och jag måste säga att den läskombination jag just nu ägnar mig åt är förträfflig. Jag läser Hilary Mantels Bring up the bodies tillsammans med Wuthering Heights. Ni fattar – England, olika historiska epoker, vad kan man inte älska med det? Vad jag tycker om böckerna? Wuthering Heights är imponerande men irriterande (det finns inte en karaktär jag inte önskar en långdragen hedpromenadsrelaterad lungsjuka) och Bring up the bodies är helt enkelt mästerligt fantastisk. Så, nu vet ni det, anse er själva tipsade…

2 svar på ”Bästa kombon”

    • Det ska jag definitivt, jag har väntat med den just för att jag vill läsa WH först. Och de behöver verkligen gå kurs hela bunten.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.