2012 såhär långt

Halvvägs genom 2012 är det dags för en sammanfattning av läsningen so far. Enligt bestämmelserna (mina) plockar jag ut två favoriter varje månad (+ 3 wildcards på slutet) och sammanfattar läsåret i en topp tiolista i slutet av året. De nominerade till slutlistan äro (än så länge):

Januari: Generation Loss och Det stora huset

Februari: Blå skymning och De hatade

Mars: Allt jag säger är sant och Little Bee

April: Flicka möter pojke och Bubblor

Maj: Eld och De dödas strand

Juni: The Perks of Being a Wallflower och Jellicoe Road

Allt jag läst har naturligtvis inte varit fantastiskt men med den här listan framför mig kan jag inte vara annat än sjukt nöjd. Särskilt med tanke på hur juni varit och att jag sedan en vecka läser en bok som definitivt kommer hamna bland julis två och troligen mycket högt upp på årslistan…

Hur ser er lista (verklig eller i tanken) ut? Är ni nöjda med 2012 som läsår såhär långt?

8 svar på ”2012 såhär långt”

  1. Det är så skönt med någon som är nöjd med två böcker i månaden.
    Det är alltför många som nästan skryter med hur många böcker dom har läst.

    Svara
  2. I stort är jag nöjd, även om jag läst en del bottennapp också. Den starkast lysande stjärnan på bokhimlen är Barn 44 av Tom Rob Smith. Årets enda fullpoängare. Hittills.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.