Det är jag och Doktorn nu…

Först av allt: tack fina Beroende av böcker och Bokstävlarna för att ni genom inspirerande inlägg, kommentarer och insiktsfulla tillrop om att jag verkligen borde gilla Doctor Who fått mig att slutligen ta mig an serien. Tack indeed!

Om jag gillar? Behöver ni inte ens fråga? Just nu har jag bara några avsnitt kvar av första (nya) säsongen och mitt egentliga problem är att jag inte vet hur jag ska klara av att Christopher Ecclestone inte kommer vara Doktorn i nästa säsong. Det kan bli tårar…

Ett inlägg om hela säsongen kommer inom kort men jag kände mig tvungen att proklamera min kärlek redan nu… Det kan till och med vara så att upptäckten av Doctor Whos förträfflighet har fått mig att förtränga den monumentala besvikelsen över den überplastiga och förfärliga fjärde säsongen av Torchwood, mycket bra gjort i så fall!

14 svar på ”Det är jag och Doktorn nu…”

 1. Ela lycklig nu. 🙂 S j ä l v k l a r t älskar du Doctor Who, något annat fanns inte riktigt på världskartan. Och jag förstår exakt hur du känner det med Eccleston men ärligt talat så tror jag att David Tennant kommer att charma byxorna även av dig. Det riktigt svåra kommer sen när han blir ersatt av Matt Smith…

  Ser väldigt mycket fram emot ditt inlägg om säsong 1.

  Svara
  • Självklart gör jag ju det, och när det kommer till doktorövergången får jag ju i alla fall gråta ut här på bloggen… Fick precis hem säsong två och kommer troligen bli klar med första och börja på den i helgen så sen gäller det att hålla i byxorna alltså 😉

   Svara
 2. Vilken tur att du har blivit övertalad att se Doctor Who, jag började också med Torchwood efter att ha sett ett par avsnitt på SCi-fi kanalen, fastnade såklart för serien och insåg sen att Dr Who nog skulle falla mig i smaken också… naturligtvis var det så 🙂 Har köpt och sett alla säsongerna nu under våren! 😀

  Har gillat alla de tre nya doktorerna, och visst finns det tillfälle för tårar under seriens gång… vet inte hur mycket man vågar spoila? 😉 Ser fram emot att läsa fler rapporter från tittandet 🙂

  Svara
  • Att det finns utrymme för tårar ja, jag har redan gråtit flera gånger under första säsongen och det brukar inte vara fallet när jag ser underhållningsserier direkt, jag gillar det också mycket. Jag kommer säkert gilla de kommande doktorerna också men just nu fattar jag inte hur det ska gå till…

   Svara
 3. Åh Doctor Who, jag och sambon kollar den på kvällarna. För mig är det väl 3 gången jag ser igenom hela serien, för sambon första. Men jag är lika förälskad i Doktorn nu som första gången jag såg den 😀

  Svara
  • Jag och maken ser också tillsammans, första gången för båda. Jag förstår verkligen att det är en serie man gärna ser om eftersom man ser kopplingarna lättare andra och tredje och fjärde gången 🙂

   Svara
 4. Det är svårt att inte charmas av Doktorn, oavsett vilken inkarnation han råkar vara för tillfället. Och jag håller med Ela, ovan: Självklart älskar du Doctor Who! All the cool kids do. 😉

  Svara
 5. Doctor Who är ju kalasbra! (: Jag är så glad att min pojkvän fick för sig att jag skulle gilla serien – because I loved it! ;D

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.