16 april 2024

Nu har jag semester…

… och tänker ägna den åt läsning, lek och lugn och ro. Det betyder dock inte att bloggen kommer sova, det finns en del tidsinställda inlägg (bokrecensioner och en sammanfattning av Doctor Who säsong 2 bland annat) på g och naturligtvis flera veckor kvar av sommarläsningsserien, men jag kommer vara väldigt sporadisk i mitt kommenterande och i mitt nyskrivande. Jag kommer till och med sträva efter att bli sporadisk när det gäller det… I mitten av augusti är jag dock tillbaka med nya krafter, ett bloggfödelsedagsfirande och ett väldigt roligt hösthelgsprojekt (tänk Whedonhelg men med annat tema) som jag hoppas att ni ska vilja vara med på. Ha det så gott, vi ses snart i en dator (/mobil/surfplatta eller vad ni nu bloggläser på…)  nära dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.