Dagens i-landsproblem

Jag firar semesterns sista dagar med att montera garderober, aktivera barn och tänka att jag skulle vilja hinna läsa lite mer. Försöker smått hysteriskt klämma in tid för Octavia Butlers Liliths Brood och A.S Byatts Possession båda böckerna så bra att hjärtat stannar emellanåt. Lite i alla fall.

Och så knåpar jag på en bokbeställning för att fira hösten, bloggens och min annalkande födelsedag*. Och det är där jag strandat lite kan man säga. Jag ämnar köpa de böcker av Octavia Butler jag ännu inte äger och så ska jag slänga med Faithful Place av Tana French också. Men sen har jag slut på inspirationen**. Finns det inte fler böcker värda att läsa (vilket skämt)? Har jag haft semester för länge och blivit på något sätt skadad av alla ”undvika att barnen sitter framför tv-spelen hela dagen aktiviteterna”? Är det Doctor Whos fel? Och den viktigaste frågan av alla – kan ni hjälpa mig? Vilka böcker måste jag verkligen läsa i höst!

* firande av bloggens födelsedag kommer, något försenat ske nästa vecka.
** jag vet att det är möjligt att göra en beställningpå bara tre böcker och vara nöjd med det men det känns så feeel…

15 svar på ”Dagens i-landsproblem”

 1. Har inte nåt bra svar på den frågan – finns ju så otroligt många böcker att läsa! Jag känner också smått paniken över att ha så många böcker som bara ligger där och frestas samtidigt som ens tid går åt en massa annat.

  Svara
  • Jag har ju också en hög olästa böcker så egentligen borde jag inte beställa alls, men det är rätt länge sen nu faktiskt och så måste jag ju ge mig själv något i födelsedagspresent 😉

   Svara
 2. Jamen alltså, jag är lite där jag också. Inte för att jag egentligen har någon orsak att beställa böcker, men plötsligt känns min önskelista på Amazon (trots att den är tre sidor lång, ähum), inte alls så lockande. Blev typ rädd!

  Men tips: Tana Frenchs nyaste, ”Broken Harbour”. Så himla bra!!

  Svara
  • Jag har också en flersidig önskelista men få av de böckerna lockar för tillfället. Tack för tipset om mer French, lika bra att passa på att köpa den också om hon nu fortsätter att vara sådär bra.

   Svara
   • Lite sådär att jag tänker att nr 4 kanske var den bästa hittills faktiskt! Och då är det redan en vecka sedan jag läste ut den, inte sådär att jag precis slog igen boken och är sådär extra stjärnögd 😉 Ska naturligtvis blogga om den i något skede, har faktiskt inte sett ett enda inlägg om den ännu!

    Svara
 3. Lite utomämnes fick boken om Teddy högsta betyg. För första gången pratade L om att vi måste läsa mer i morgon för hon vill veta vad som kommer att hända 🙂

  Svara
 4. snö?
  bronsåldersmordet arkeologi och fakta
  barbara vines dark adapted eye
  eva marie (?) liffners Drömmaren och sorgen
  den tionde sånggudinnan av burman

  Svara
  • Klart jag gör 🙂 Jättetack för tipsen, flera av dem vill jag skaffa och läsa redan nu och inte en enda en har jag i bokhyllan.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.