16 april 2024

Börja blogga

Nu är tanken att jag ska komma igång och blogga på riktigt igen. Alltså inte bara bokrecensioner och ett facebookflöde överproppat med Dr Who. Vet inte riktigt hur det ska gå till dock eftersom fantasin försvann någon gång under semestern men den kommer väl förhoppningsvis tillbaka… Har ni några förslag på vad ni vill läsa här på Fiktiviteter? Något ni saknat? Något ni gillat och vill ha mer av? Egna totaltokiga idéer som ni inte orkar genomföra själva? Jag är öppen för alla förslag!

Nästa vecka kommer det i alla fall hända lite saker. Dels ska det förstås firas födelsedag med sedvanlig (men den här gången lite annorlunda) tävling dels ska det i slutet av nästa vecka avslöjas vilket det stora septemberprojektet blir, typ som Whedonhelgen fast inte Whedonhelg förstås (får nog vänta något år och låta honom producera lite mer först innan jag repriserar den). Jag är helt ärligt alldeles pirrig och glad över den grejen. Så nästa veckan släpper jag lös allt det roliga här på bloggen. Till dess blir det nog någon recension…

3 tankar på “Börja blogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.