En tid för mirakel

Nja, jag hade nog lite högre förväntningar på den här boken ändå… Jag gillar sammanblandningen av apokalyps och vuxenblivande, spirande tonårsromans och jordens undergång. Jag fascineras av den här insaktningen som jorden drabbas av men jag är nog inte helt övertygad om att författaren förklarar nog mycket eller nog lite för att jag ska tro på den (men den skrämmer mig helt klart och det är ju ett gott betyg). Och är det inte lite för lite av det romantiska och vänskapsproblemen? Ibland skär det till på riktigt och jag känner ensamheten och ångesten genom boksidan men det är alldeles för sällan.

En tid för mirakel är en fin bok om uppväxt och undergång men den är tyvärr inte oförglömlig. Fin, lågmäld och helt ok men inte så mycket mer. Jag kan helt klart rekommendera den till många lässugna på biblioteket men inte riktigt med samma glöd som jag hoppades på.

Andra om boken: Dark Places, Bokbabbel

3 svar på ”En tid för mirakel”

    • Testa! Den är inte dålig, bara inte så bra som jag hoppats. Och många andra har älskat den så jag tycker absolut att du ska ge den en chans.

      Utmaningen ska genast kollas

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.