16 april 2024

12 tankar på “Vardagslyx för såna som är lite onödigt insnöade på Doctor Who

  1. Jag fick faktiskt lite kli i fingrarna igår och påbörjade ett litet teckningsprojekt med tema ”Doctor Who”. Nu är teckningen klar jag har tänkt ge min pojkvän (delvis för att han introducerade mig för doktorn). Presenten ska ges på fredag, så innan dess kommer inget inlägg upp på bloggen. Men jag är så nöjd med mitt kollage att det kanske, kanske dyker upp ett inlägg och eventuellt med en liten länk till dig och dina DW-inlägg! (:

    Kliet i fingrarna uppstod tacka vare det här inlägget! (; Tänka sig, va!

    1. Men å så roligt att få bidra med lite kreativ inspiration! Hoppas du lägger upp bild på bloggen så vi får se, låter väldigt fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.