21 april 2024

En helg med Doktorn

Förra året blev det en Whedonhelg och i våras en Gardellördag. Nu i höst måste jag helt enkelt få ha en Doctor Whohelg, om jag så ska genomföra den helt på egen hand (men visst vill ni väl vara med?)… Själv befinner jag mig mitt inne i tittandet av den nya serien och jag tänkte bombardera bloggen med  inlägg om sedda säsonger, favoritkaraktärer och favoritavsnitt plus en hel del annat. I år tänker jag dessutom undvika att drabbas av svinhög feber och mycoplasmalunginflammation a la Whedonhelgen.

Så hur gör vi? Jo helgen den 22-23 september är det som det gäller. Alla som vill vara med är välkomna att skriva på sin egen blogg eller gästblogga här hos mig. Det är fritt fram att skriva om precis vad som helst som på något sätt kan relateras till Doctor Who/Torchwood. Skicka ett mail till mig (fiktivahelena@gmail.com) senast onsdagen den 19 september så att jag kan knåpa ihop ett tidsschema. Den 20/9 skickar jag ut schemat till alla som vill vara med så att ni kan tidsinställa inlägg osv. Jag kommer sammanfatta helgen och länka till alla inlägg här på bloggen.

Oavsett om ni vill vara med eller inte så blir jag väldigt glad om ni sprider infon så att så många Whoveaner som möjligt ser vad som är på g.

28 tankar på “En helg med Doktorn

 1. Brukar försöka undvika att svära i text men j*vlar vad roligt!!! Oioioioioioioioioioioioio! 🙂 Jag är så otroligt PÅ att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv. Gjorde en liten piruettdans här på jobbet och fick underliga blickar av mina kollegor. Ska fundera lite och sen maila exakt vad jag ska skriva om.

  Och givetvis ska jag göra reklam på min blogg.

  1. Du är förstås hjärtligt välkommen att läsa men jag hoppas du hittar på något för jag vill gärna ha med dig på skrivarsidan också.

   1. Men för tusan, varför inte? Jag är bara i mitten av säsong två än så jag kanske inte har så mycket att bidra med. Vad exakt SKA man skriva dock? Vad som helst bara det har med Dr Who att göra?

    1. Jo men var med, det vore jätteroligt! Du kan skriva precis vad du vill bara det på något sätt kan kopplas till Doctor Who, det kan vara långt eller kort, lättsamt eller allvarligt, precis vad du vill! Själv har jag en hel hög inlägg på g om favoritavsnitt och sånt blandat med lite analysförsök osv. Jag skriver upp dig på listan om du vill!

 2. Men så kul 😀 kommer definitivt vara med och läsa alla inlägg 🙂 och i september börjar ju dessutom den sjunde säsongen, underbart!

 3. Hm. Jag är sååå sugen. Jag kommer i alla fall göra reklam för helgen! Alla gånger! ;D (: Däremot måste jag fundera över om jag har något att komma med eller inte … Återkommer! (:

  1. Klart du har något att komma med! Det behöver inte vara något stort eller krångligt eller så… Men fundera du en stund och hör av dig när du bestämt dig, är väldigt tacksam om du gör reklam så länge 🙂

   1. Det ska jag absolut göra. Har dessutom beställt hem min doktor (Matt Smith) – säsongen som fångade in mig. Jag funderar ev. på att göra något inlägg kring detta. Ska fundera en liten sväng om till (men jag är nästan säker på ATT jag kommer bidra med ett inlägg). Jag menar, är det ”Doctor Who”-helg så ääär det! (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.