Så himla glad!

Här sitter man i godan ro och går igenom kommentarer till födelsedagsutlottningsinlägget och så blinkar det till en tweet från den alltid lika vakna Bokbabbel som påstår något så orimligt som att jag skulle vara nominerad till Forma Books blog award. Lilla jag liksom… Och det var sant (hade ju varit lite grym annars kan man tycka ;))! Och motiveringen…

Smart, bred och generös! Med massor av länkar till egna bokbloggsfavoriter. Beundransvärt läsvärd och dessutom behagligt vilsam för ögat. Här träder man in på bokspa. Alldeles gratis.

Känner mig oerhört hedrad och glad och rörd på en och samma gång. Nu är det röstning på de nominerade fram till den 14 september och jag blir förstås väldigt glad om du vill lägga en röst. Själv går jag ögonblickligen in här och röstar på Enligt O som jag nominerade i våras (den tredje nominerade i vår klass är Stringhyllan, en blogg jag hittills inte läst men som jag absolut ska kolla upp nu).

Och tusen tack för alla grattishälsningar på twitter, facebook, här och via mail, de gör mig faktiskt ännu mer rörd och glad än nomineringen.

34 svar på ”Så himla glad!”

  • Tack, känner mig oerhört hedrad och kan ärligt säga att det där med tävlandet och vinnandet spelar mindre roll, jag kommer leva länge på nomineringen 🙂

   Svara
  • Tack snälla, känns helt fantastiskt roligt att vara nominerad och att vara det tillsammans med Linda och hennes fantastiska blogg 🙂

   Svara
 1. Vet du, det är så himla roligt att det är tre bloggar som man läser regelbundet och alltid gillar att komma tillbaka till som blivit nominerade!! Men herregud, jag vill ju inte VÄLJA mellan er egentligen. Var skönt med att man kunde nominera flera stycken.;) Men man kan ju inte säga annat än att det är oerhört välförtjänt och så himla mycket lyckospark och GRATTIS ska du ha, naturligtvis!!!

  Svara
  • Tack! Jag kan bara hålla med, det är särskilt jätteroligt att vara nominerad tillsammans med så fina bloggar. Förstår att det är svårt att välja, jag var också väldigt tacksam att man kunde nominera fler i våras 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.