13 april 2024

På tal om födelsedag

Det kan ha blivit en liten bokbeställning för att fira de olika födelsedagarna. Och den kan ha blivit ganska massiv. Den kan ha innehållit böckerna på bilden plus två böcker av Octavia E. Butler plus två böcker av Pär Lagerkvist plus några Moa Martinsson. Men då är det ganska länge sen jag köpte böcker också. Och vi har skaffat en massa bokhyllor som behöver fyllas. Och två av böckerna är förhandsbeställningar och kommer ju inte ens på ett tag. Så det så…

6 tankar på “På tal om födelsedag

  1. Åh, men åh! Nu blir jag också sugen. Tana FRENCH skulle jag ju satt upp på listan över författare jag ej läst men hoppas ta mig för i höst. Har stått på vill-läsa-listan så himla länge (och i bokhyllan) så DET kanske jag skulle tam ig för i höst. Det kanske man skulle ha sin sin 3 på 3? Tre olästa författare?=)

    1. Det låter som en finfin ide, jag gillade hennes första ganska mycket och tvåan helt otroligt mycket så nu hoppas jag på minst ganska mycket när jag ger mig på trean 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.