Utan tvekan är man inte riktigt klok…

Ibland ställer man till extra jobb för sig själv… Som jag som förra veckan bestämde mig för att, samtidigt som det skulle firas födelsedagar medelst utomjordingstårta och upprepade kalas, dels bjuda in till födelsedagsutlottning, dels introducera Dr Whohelgen och sen gå och bli nominerad till finaste priset också. Gissa om jag använt all min lediga tid till att kommentera enkäter, skriva upp deltagare i utlottningen, tacka för gratulationer och svara på mail från underbara människor som vill skriva om Dr Who. Mycket blogg har det blivit och alldeles överväldigad är jag. Det jag egentligen vill säga är detta: tusen tack för alla födelsedagsgrattis, alla nomineringsgrattis och alla andra former av hälsningar. Och även om jag inte är snabbast i världen på att svara så tycker jag att ni ska fortsätta att anmäla er till Doctor Whohelgen (det kommer bli fenomenalt, det kan jag säga redan nu) för allt vad tygen håller! Och för dem av er som inte anmält er till utlottningen och besvarat enkäten än – gör det. Eftersom så sjukt många redan anmält sig så har jag bestämt att lotta ut två paket istället för ett (och möjligen räcker inte postens mediumvariant till…) så chansen till vinst blir lite större.

6 svar på ”Utan tvekan är man inte riktigt klok…”

  1. Du verkar jobba väldigt hårt för alla grattis du får!=) Ta inte ut dig bara! Vi gillar dig ändå, även om det är roligt med någon som verkar SPRUTA energi i bloggisvären.=)

    Svara
    • Nejdå, jag ska inte ta ut mig men man vill ju svara folk när de är snälla och vill vara med på ens grejer, behöver kanske inte vara ögonblickligen dock…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.