Tre på tre

Pocketlover kör igång en utmaning där man ska läsa tre böcker under tre månader och dessa böcker ska på något sätt hänga ihop. Vill jag vara med? Klart jag vill! Vad jag ska läsa? Ingen aning, jag tänkte använda mig av det här inlägget för att resonera mig fram till det.

Jag vill inte välja tegelstenar eller allt för utmanande böcker, det vore ju trevligt att kunna klara av att läsa böckerna också…

Jag vill gärna välja tre böcker som jag velat läsa länge. Och slutligen, jag vill gärna välja böcker som kanske kan hjälpa mig att klara av en annan utmaning. Ergo, jag läser i alla fall några böcker från min boktolva. Men så ska ju böckerna hänga ihop också… Såhär får det bli, jag ska läsa Neil Gaimans American Gods, James Freys Sista testamentet och Doris Lessings Shikasta. Temat? Andlighet och religion kan sägas vara den gemensamma nämnaren för alla tre böckerna så jag kör på det.

9 svar på ”Tre på tre”

  1. Och i ”våra” kretsar är väl 3 böcker på tre månader ingenting men tanken är att få läst de där hyllvärmarna eller recexen som ligger och dammar… Eller nåt 😉

    Svara
    • Tre böcker borde ju gå på ett nafs men det är särskilt kul att hitta ett gemensamt tema och beta av lite sånt som blivit liggande.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.