Alldeles precis just nu (nästan)

Jag ansluter mig till Linda och gör en liten just nu-enkät. Det är, som vanligt, lite splittrat…

Vid sängen: En hel hög av böcker inklusive de flesta av dem som nämns nedan, läser dock ytterst sällan i sängen (det är mer av en avstjälpningsplats).
 
På soffbordet: Allmänt skräp och några barnböcker. Möjligen ligger Sörja för de sina av Kristina Sandberg där någonstans också, har börjat läsa och är redan fast.
 
Som ebok: Possession av A.S Byatt. Har inte riktigt kommit in i den än, känns lite seg men det beror troligen på att jag inte kunnat ge den tiden som behövs.
 
Läser jag lite då och då: Flickan och skulden av Katarina Wennstam, förfärlig (på ett ”bra” men väldigt ilskeframkallande sätt).
 
Bokcirkelbok: För mycket lycka av Alice Munro.
 
Utmaningsbok: Shikasta av Doris Lessing (tre på tre-utmaningen), har inte riktigt kommit igång än men klappat lite på den har jag i alla fall…
 
På is: The Night Cirkus av Erin Morgenstern, vet inte riktigt varför den blivit liggande men troligen för att jag undermedvetet känner att jag kommer behöva den någon ledig, regnig hösthelg.
 
Borde jag börja med: Jag har ju en hög recensionsböcker men de blir ju lästa i sinom tid och i en noga utarbetad (nåja) ordning så några borden har jag nog inte förutom några ”borde läsa för att jag så gärna vill”-böcker, men såna dras jag ju alltid med. Tack och lov.
 
Längtar jag efter att få läsa: Atwood. Vad som helst av henne kvalificerar sig till den där listan över ”borde läsa för att jag så gärna vill”-böcker.
 
I dvdspelaren: ingenting. Befinner mig just nu i limbo mellan sista specialavsnitten med David Tennants Doctor Who och den femte säsongen som introducerar Matt Smith. Behöver andas lite efter det sjukt sorgliga och jobbiga slutet

6 svar på ”Alldeles precis just nu (nästan)”

 1. Jag är grymt imponerad över att du kan ha så många böcker på gång samtidigt! Jag läser ofta i sängen och har ”Alberte och Jakob” på nattduksbordet. Som e-bok har jag allra finaste Mia Skäringer och hennes ”Avig Maria”.

  Svara
  • Jag har alltid många på gång samtidigt men de är i olika grad av intensivläsning… Älskar verkligen Skäringer, och hoppas få tid för Alberte snart.

   Svara
 2. I dvd-spelaren borde jag haft med. Har visserligen bara ett avsnitt kvar av serien jag ägnat sommaren åt och ser därför inte så mycket just nu. Men sedan blir det Man Men

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.