Grattis Linda!

Så var det avgjort och jag är riktigt glad över att finaste Linda kammade hem Forma Books Blog Award 2012! Och jag är också väldigt glad att jag redan bokat in min bokmässeplaneringslunch med henne för nu lär hon ju bli upptagen på riktigt 😉 Så massor av grattis Linda, det är oerhört välförtjänt och alldeles fantastiskt roligt att just du vann!
 
För egen del är jag fortfarande så himla glad att jag dels blev nominerad av någon/några läsare och att en jury sen bestämde att de faktiskt tyckte att jag hörde hemma bland de där tre. Det är ovärderligt faktiskt och något jag kommer plocka fram när det känns lite jobbigt att läsa eller blogga eller både ock (hej februari!). Det enda som är lite sorgligt just nu är att det är dags att plocka ner den där fina skrytbannern här bredvid nu när det inte längre går att rösta, kanske får skriva ut en och klistra upp på min datorskärm på jobbet eller något 😉
 
Tusen tack till alla som nominerade och röstade, alla som röstade på mig förstås och alla som faktiskt tyckte att jag förtjänade att få finnas med bland de där tre. Det värmer verkligen och motiverar mig att fortsätta plita på min blogg och försöka göra den ännu bättre med er hjälp! Första stoppet på den vägen blir förstås helgens storarrangemang – Whohelgen, så in the words of the doctor ”Allons-y”

10 svar på ”Grattis Linda!”

  1. Ni var alla värda vinst. Min röst gick i alla fall till dig. Men hörrö hollywood-filmer behåller ju benämningen ”Nominerad till … 2012”. Det kan du väl fortsätta med?!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.