Min mässa: del 2

Lördag på bokmässan är lite så som jag föreställer mig helvetet faktiskt. Folk överallt. Mycket folk. Överallt. Ingenstans att sitta, andas eller tänka. Torsdag och fredag gånger multum. Typ. Och jag gillar det inte särskilt värst.

Inledningen på dagen var dock mycket bra med överraskande hotellfrukost med Calliope Books som visade sig bo på samma hotell som jag. Därefter blev det lite bloggmingel hos mässans bloggambassadörer. Behöver jag säga att jag gick lite vilse på vägen trots att jag var i just det rummet en hel del förra året… Sen trängde jag mig fram till Formamontern och såg Linda ta emot sitt välförtjänta bloggpris. Därefter köpte jag en korv, tänkte att ”jag behöver ju faktiskt inte stanna i det här kaoset” och sen gick jag ”hem”… Jag skyller på att jag är asocial och trött som person och då kan det bli lite för mycket med lördagsmässan. Eftermiddagen ägnades åt målande av naglar, läsning och lite bloggskriv för framtiden. Också mycket viktiga saker.

Kvällen har jag nu ägnat åt en trevlig bokbloggsmiddag och det var förstås väldigt roligt att träffa såväl nya som gamla bekantingar. Men nu är bokmässan officiellt slut för min del. Väskan är packad och just nu längtar jag sjukt mycket efter man, barn och katt. Så tack för den här gången Göteborg, vi ses kanske nästa år men nu måste vi visst vila lite från varandra. Over and out.

6 svar på ”Min mässa: del 2”

 1. Jag tror bokmässan är som att äta smörgåstårta. Först vill man bara ha mer och mer, för att sedan, ganska plötsligt, bli alldeles för mätt. Efter en stunds paus är man dock mogen för nya drabbningar med mässan/smörgåstårtan igen. Nu önskar jag dig varm välkommen hem till vår kära lilla by.

  Svara
 2. Jag förstår dig. Har varit på mässan ”över dagen” vid två tillfällen och då har det varit på lördagen. Svårt att njuta med så mycket folk överallt. Torsdag och fredag är absolut att föredra.

  Svara
  • Definitivt. Lördag kan nog funka om man är utrustad med energi och seminariepass, tyvärr hade jag bara en av dessa två i år…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.