Goodreads eller vad jag gör när jag inte läser

Såväl Eli som Linda har skrivit om Goodreads på senaste tiden. Jag har också hittat dit alldeles nyligen och är jag alldeles såld på stället. Istället för att läsa böcker så sitter jag på kvällarna och betygsätter sånt jag redan har läst. Och som jag djupdyker i de där tipslistorna… Så för den här lite långsamma läsningen (en bok i veckan max) har jag bara en sak att säga – goodreads I blame you, i alla fall delvis (möjligen får jag lägga lite av skulden på dålig självdisciplin och oförklarlig och förhoppningsvis tillfälligt beroende av surfplatta)! Hoppeligen hittar jag snart fram till ett läge där jag kan läsa, sen betygsätta och vara nöjd med det…

11 svar på ”Goodreads eller vad jag gör när jag inte läser”

 1. Visst är sidan bra! Det är enkelt att fylla i omdömen och skriva om böckerna. Det finns fina författarsidor m.m. Nackdelen skulle väl vara att där inte finns så mycket svensk litteratur, men å andra sidan är det väldigt lätt att själv lägga till böcker.

  Svara
 2. Hej
  Har för några veckor sedan hittat din bokblogg och gillar den skarpt. I dagarna som gick startade jag en själv. Läser väldigt mycket och älskar böcker. I maj fick jag tips om Goodreads och gick med håller med om att det är en otroligt bra sida har hittat mycket tips där.

  Svara
 3. Goodreads är fantastiskt! Jag har haft en utmaning där om att läsa ett visst antal böcker i år och det väldigt peppande att se den där stapeln stiga varje gång jag fyller på med nya färdiglästa titlar.

  Sedan jobbar jag också flitigt på att fylla på med svenska editioner av böcker på sidan, eftersom jag vill ha koll på vad jag läst och på vilket språk.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.