När man läser vissa böcker…

Först är det segt, sen är det segt, sen är det lite mer segt och sen blev det liksom underbart. Så kan det vara när man läser exempelvis De besatta/Possession av A. S. Byatt. Vilken jäkla tur att jag inte gav upp! Men det var nära…

Har ni någon sån favoritbok som börjar lite trögt men sen sveper iväg en rejält?

13 svar på ”När man läser vissa böcker…”

 1. Har haft den liggande hemma oläst i typ 15 år, i en stor fin inbunden utgåva. En dag kommer det kännas rätt att läsa den, vi får se när det blir… Men när det blir av skall jag följa ditt råd och inte ge upp i första taget! 🙂

  Svara
 2. För mig är det en hel drös med böcker som jag tycker är sega i början men när jag sedan väl kommit in i dem är jag fast. Det hela beror nog mer på att jag är svårtflirtad när det gäller böcker än böckerna. Måste ha ett ganska långt läspass i början för att komma in i boken.

  Svara
 3. Jag har nog snarare problemet med övergivna böcker, jag har två sådana på nattygsbordet just nu. Suget att läsa dem är puts väck och varje gång jag försöker vill jag kasta mig ner på golvet som en tre-åring och skrika ”VILL INTE VILL INTE!”.

  Svara
  • Jag kom nog direkt in i den men tyckte sen att den segade lite i mitten men jag kan absolut se hur du menar, och den är värd det eventuella motståndet. Helt klart!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.