Bloggenkät

Vad kan vara bättre än en enkät såhär på onsdagskvällen (och alla andra kvällar också för den delen). Det här är en bloggenkät som jag hittat hos Enligt O, ursprungligen kommer den från Bokugglan

jag har:

() Ljugit i en recension för jag vet att förlaget/författaren läser recensionen (jag vet att förlaget/författaren kan tänkas läsa det jag skriver men jag skriver aldrig något jag inte menar, formuleringar kan jag dock fundera en del över av den anledningen, jag försöker att inte skriva sånt som kan vara sårande även om jag sågar något).
(x) Fått recensionsexemplar
(x) och inte skrivit om boken på bloggen (har några dåliga samveten -och dit räknas bara de böcker jag själv önskat mig men inte skrivit om- i bokhyllan men ambitionen är att skriva om dem när tid gives och andan faller på).
() Sagt att jag inte har läst en bok jag har läst (inte med flit men det kan ha hänt av misstag och dåligt minne, inte omöjligt alls faktiskt).
() Sagt att jag har läst en bok, jag egentligen inte läst.
(x) Tjänat något på min blogg (inga pengar men recensionsexemplar och bokmässeseminariekort, och så allt det där som inte har med pengar att göra).
(x) Har fått elaka kommentarer (men väldigt få).
(x) Blivit stressad av att blogga (med jämna mellanrum men väldigt korta perioder).
(x) Tänkt sluta blogga (i alla fall övervägt, i våras när jag började jobba heltid och tappade en massa tid och ork)
(x) Hållit det hemligt att jag har en blogg (för de allra flesta var jag länge väldigt hemlig, för de närmaste inte riktigt lika länge).
(x) Gjort saker IRL som jag inte hade fått göra utan bloggen (Massor, hela bokmässeambassadörsäventyret, mingel och middagar och träffar med trevliga bokbloggare. Och så har jag läst många böcker jag aldrig hittat utan bloggen, och tv-serierna förstås…)
(x) Haft andra bloggar (Ja, en personlig blogg och en hemsida med en sorts dagbok, har hållit på i kanske nio år…)
() Gjort min design på bloggen själv (nej, men jag har pillat med koderna lite. När jag började med hemsidan så gjorde jag det för att det var så himla kul med HTML och CSS).
(x) Betalat för något till bloggen (Jag har köpt designen/temat för kanske 20 kronor och så betalar jag för webbhotell och domän).
(x) Läst en speciell bok bara för bloggens skull (inte bara men bloggen har inspirerat mig att läsa mycket och pushar mig att läsa sånt jag sagt att jag ska läsa trots att det ibland känns trögt. Och så har det blivit en del obeställda recensionsexemplar som visat sig vara helt oväntade höjdare)
(x) Träffat en annan bokbloggare (o ja, många och alla har bekräftat min föraning att bokbloggare är ett särskilt trevligt släkte :))

2 svar på ”Bloggenkät”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.