13 april 2024

Den där stora läsdagen…

…som alla verkar ha firat i helgen blev för mig lite av ett misslyckande. Jag läste knappt en rad, mycket enligt traditionen av den alltid lika förvånansvärt upptagna lördagen. Jag köpte dock tre böcker och så hann jag en pyttebit i Jeanette Wintersons formidabla The Daylight Gate. Så i slutändan kanske det var ganska lyckat ändå….


20121014-100030.jpg

8 tankar på “Den där stora läsdagen…

    1. Det tror jag att jag kommer göra, har velat läsa länge och nu hittade jag en helt oläst bok på second hand 🙂

  1. Middlesex – riktigt bra bok! Jag visste inte om att det stora läsdagen, men läste ändå flera timmar i lördags och det var riktigt skönt att få den stunden.

    1. Man KAN ju läsa trots att det inte är läsdagen (eller man vet att det är läsdagen) också, själv tog jag läsdag i söndags 🙂 Är mycket sugen på Middlesex, särskilt som ni är flera som lyft den nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.