Hjälp mig snälla Winterson-älskare!

Gårdagens inlägg om Jeanette Wintersons The daylight gate är en av de recensionsinlägg som jag fått mest kommentarer på (recensioner brukar annars inte få så många kommentarer alls) och det står också klart att ni är några stycken som kan och älskar er Jeanette Winterson. Vad kan då passa bättre än att be er om hjälp med vad jag ska läsa härnäst. Vilken är din Wintersonfavorit? Vilken av hennes böcker rekommenderar du för omedelbar läsning? Finns det några böcker att undvika i hennes produktion? Nämnas bör kanske att jag läst och avskytt Tyngd och fullkomligt avgudat The daylight gate. Tack på förhand för tips och hjälp!

12 svar på ”Hjälp mig snälla Winterson-älskare!”

  • Apelsiner finns redan i min bokhylla så den ska jag läsa snarast, skriver upp Fyrväktaren och gör en mental notering om Powerbook 😉

   Svara
 1. Håller med om Written on the Body. Helt outstanding. Oranges Are Not the Only Fruit också. Lighthousekeeping är en Winterson jag inte läst men tror att jag skulle älska. Sen är jag nyfiken på självbiografin, som jag tror blir extra relevant om man läst Oranges.. innan.

  Svara
  • Det får nog bli dessa och The Passion som jag börjar med och så sparar jag självbiografin till sist. Det känns lite magiskt att hitta en författare som skrivit så mycket som berört så många så djupt.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.