Hördu Justin Cronin…

… Nu har jag förvisso bara läst 150 sidor i The Twelve men finns det typ bara snubbar i den här världen? Och några stackars exemplar av kvinnor som är väldigt unga och lockande eller sköra så att vi kan spekulera i om de är galna eller inte. Finns det en genomtänkt tanke bakom att nästan allt hittills, inklusive de fåtaliga kvinnorna, skildrats genom diverse mansögon? Troligen står de tuffa, levnadsdugliga och handlingskraftiga kvinnorna bakom hörnet och väntar på att ta kommandot men jag blir ju lite orolig…
Med vänliga hälsningar från en som hoppas få återkomma med goda nyheter.

8 svar på ”Hördu Justin Cronin…”

    • Reagerade inte så mycket på det i första men att flera andra gjort det påverkar med all säkerhet min läsning av The Twelve, hoppas dock fortfarande på bättring…

      Svara
  1. Har inte tänkt så mycket på det. Jag har dock läst halva nu och tycker nog det finns många kvinnliga karaktärer som är starka. (SPOILERALERT) Amy inte minst. Alicia och Sara. Michaels ”flickvän”. Systrarna. Mammor och andra som ”står emot” för att inte säga för mycket än. Men förstår att du reagerar sådär i början men lovar att det kommer fler starka kvinnor ju mer du läser!!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.