Jag och den bristande självkontrollen (och nu pratar vi inte ens om böcker)

Ni som känner mig vet att jag är känd för att impulsköpa en bok nu och då (nåja…). Men ni kanske inte vet att jag är helt utan hämningar också när det kommer till inköp av en helt annan fiktivitet – dvdboxar med tv-serier. Att jag i somras köpte dessa (Inte Torchwood då, ”bara” de andra) är ingen hemlighet:

20121028-134611.jpg

Men att jag inom loppet av några månader köpt också (bland annat) dessa är kanske något som jag borde tala tystare om, för att ni inte ska anmäla mig till impulskontrollsombudsmannen eller något:

20121028-135343.jpg

Vissa borde inte få ha ansvar för sin egen lön helt enkelt*. Men vissa har å andra sidan väldigt mycket bra att titta på… Ser ni något särskilt bra? Något ni tycker jag ska ta tag i nu när Dr Who är färdigsedd?

*Vissa kan också tycka att vissa skulle skaffa en bättre kamera men det handlar nog tyvärr mer om att vissa inte kan hantera den som vissa har…

30 tankar på “Jag och den bristande självkontrollen (och nu pratar vi inte ens om böcker)”

 1. Det är härligt att se att det finns andra som är beroende av TV-serier. Kanske har jag fått lite bättre impulskontroll för det blir inte så många inköp, men oj, vad jag vill 🙂

  Svara
  • Beroende var ordet och egentligen ser jag inget problem i att se många serier men det är det här bunkrandet som spritt sig från bokdelen av mitt liv som är problemet, hur ska vi få plats…

   Svara
 2. sherlock är ju hur bra som helst, tål att ses om både en och flera gånger 🙂 dem tror jag då inte du kommer att ångra, impulsinköpta eller inte..!

  Svara
  • Life on Mars såg jag när den visades på svt och älskade, blev påmind om den när Sam Tyler dök upp i Dr Who och nu måste jag bara se om. Sherlock har jag sett avsnitt av och det är extremt lovande.

   Svara
 3. Håller på med Homeland nu och den är liksom spännande utan att det händer så mycket rakt ut. Men man vill alltid se ett avsnitt till, så se till att ha mycket tid 🙂

  Svara
  • Det är de bästa serierna när man vill se tre avsnitt per kväll eller ägna en hel helg åt den. Inte för att det där andra låter sig göras men ändå…

   Svara
  • Asch då, det är många som inte har koll på Dr Who och det är helt ok även om alla förstås skulle må bättre av att ta sig i kragen och titta på denna härliga bbcproduktion 😉 Jag har å andra sidan aldrig hört talas om AHS och Walking Dead har jag aldrig sett men det blir säkert bättring på den fronten någon gång om jag känner mig själv rätt…

   Svara
 4. Och inte hjälper det oss med bristande självkontroll att CDON har tv-serierea titt som tätt och ”bonustrappan” som gör det näst intill brottsligt att inte skaffa den där säsong 1 av *insert valfri serie* för 69:-som man tänkt länge på…

  Svara
  • Kanske lika bra och göra det 😉 Life on Mars såg jag för flera år sen och älskade och nu börjar det bli omtittningsdags, Sherlock började vi se i lördags och det verkar jättebra.

   Svara
 5. Jag har länge tjatat på mina kollegor att de bara m å s t e se Homeland och när en av dem väl började förra helgen så kunde han inte sluta utan såg tolv avsnitt på raken. 🙂 Som sagt, se till att du har ett par timmar att avvara, även om du inte ser allt på en gång. För det är jäkligt svårt att sluta.

  Svara
  • Oj, tolv på raken är ju riktigt imponerande. Har inte kommit i närheten av det ens i min mest maniska tvtittning. Ska definitivt se till att ha tid till Homeland 🙂

   Svara
 6. Du har fått mig attbörja kolla på Doctor Who. Har sett första säsongen nu och vill bara ha mer. Annars kollar jag på en massa serier som; Bones, Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Supernatural, Vampire Diaries, True Blood, Cougartown. Vissa ligger iofs lite på is just nu..

  Svara
  • Roligt att höra, det är ju min mission att sprida Doctor Who så mycket jag bara kan (och jag har lyckats ganska bra hittills måste jag säga) 🙂 Kul att du fastnat och vill ha mer, du kommer inte bli besviken!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.