Jag tar mig an Water witch

En tisdag: Läser Helenas fantastiska sågning och bestämmer mig förstås för att läsa Water witch (vem kan motstå liksom). Har inga som helst förväntningar. Föregångaren tyckte jag sådär om men Helena har i sin drapa nämnt ordet chic lit och det är aldrig bra för mina förväntningar. Kanske borde jag ha ett vinglas som sällskap… Men inte en stentrött tisdag. Måste klara det här ändå. I’m going in!

20:32 (samma tisdag) Eh… Redan i prologen alltså – dags för demonsex…

 ”Why not?” He cooed, his honeyed breath lapping against my face…

Hett? Sexigt? Nja… Jag behöver nog det där vinet (och då inte för att jag är pryd, pryd är jag inte, utan för att det bara känns jobbigt). *anstränger mig och försöker vara lite snäll istället, läser vidare och inser att det inte alls blir något sex. Än…*

En onsdag: Den här blurben på baksidan…

Love the Twilight series? Then read Carol Goodman’s new vampire thriller Incubus.

Det finns en del jag går igång på där. Är Incubus en thriller? Och även om det finns kulturhistoriska likheter mellan incubus och vampyrer så är det väl lite mycket att kalla det en vampyrthriller. Eller menar de (”Stylist”) de där birollsvampyrerna? I så fall lär twilightfantasterna bli besvikna…

Sidan 40 (samma onsdag): Sex.

Och dialog som hämtad ur valfri Harlekinroman.

Jag dör lite…

En torsdag: Vägen till sidan 100 har varit lång och seg. Och nu ger jag mig. Det är ju verkligen inte bra det här. Helena har rätt och det krävs troligen rätt stora mängder alkohol för att göra det här läsvärt, och det ska ju inte riktigt behövas…

En vecka senare: Behovet av att läsa klart har inte vaknat ännu… Verkligen inte…

6 svar på ”Jag tar mig an Water witch”

  • Definitivt, mycket tråkigt och högst frustrerande. Går över till hennes mer ”traditionella” böcker istället nu (men måste kanske testa den där Black swan rising också…).

   Svara
   • Ja, ”Black Swan Rising” tror jag du skulle gilla! Betydligt mindre porrigt och, tja, bättre helt enkelt.

    Bland ”de vanliga” vill jag särskilt rekommendera ”The Lake of Dead Languages”, ”Ghost Orchid” och ”The Seduction of Water” men alla är jättebra.

    Svara
    • Lake of dead languages har jag läst och gillat och de andra ska jag absolut läsa. Black swan rising står i hyllan och väntar…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.