Boktolvan som blev en tia…

Upptäckte precis att jag satt slutdatum på min bortolva till sista oktober och det var ju väldigt tråkigt eftersom jag inte kom upp i mer än tio lästa författare. Men, vilka författare! Elizabeth Hand, Ali Smith och Moa Martinson är bara några av de författare jag stiftat bekantskap med under året.

En ny tolva kommer vad det lider och då kommer några av de gamla namnen få sällskap av flera nya…

Hur går det för er med allehanda utmaningar? Har ni hittat några nya favoritförfattare med hjälp av dem?

4 svar på ”Boktolvan som blev en tia…”

  1. Min boktolva går trögt, jag var nog en aning ambitiös när jag fick för mig att det skulle vara 12 afrikanska författare. Det kommer nog sluta på åtta sådär och jag har två månader kvar att läsa på…

    Svara
    • Det är alltid lite nesligt när man inte klarar målen man satt upp men börjar också se det fina i att faktiskt ha läst några nya författare som jag kanske inte tagit mig fram till om det inte varit för utmaningen. Åtta eller fem eller tio nya bekantskaper är ju faktiskt jättestort!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.