21 april 2024

Dags att nominera!

Har du en bokblogg? Har du läst något bra i år? Då tycker jag absolut att du ska nominera dina favoriter till Bokbloggarnas litteraturpris. Själv har jag skickat mitt nomineringsmail men håller det inte för omöjligt att jag kan komma behöva komplettera om jag läser något riktigt bra i slutet av året. Problemet är absolut inte att hitta böcker värda en nominering, problemet är att begränsa sig…

4 tankar på “Dags att nominera!

    1. Supersvårt, tur att man får nominera hur många böcker man vill till priset 🙂 Ville dock begränsa mig lite eftersom det känns lite meningslöst att nominera alla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.