16 april 2024

Inför kalendern

Jodå, det blir en julkalender i år också. Förra året tipsade jag mig igenom december och i år tänker jag svamla om allt möjligt och dessutom på ett möjligen irriterande sätt ställa en massa frågor. 24 inlägg kommer det att bli, ett per dag fram till julafton, och i varje inlägg kommer jag ställa en fråga till läsaren. Det är naturligtvis frivilligt att svara (hur skulle det se ut annars?) men det finns en liten extra morot att göra det i och med att jag bland de trogna svararna (de som besvarat 10 eller fler frågor) kommer att lotta ut ett finfint nyårspaket*. Vad det innehåller vet jag inte än, möjligen baserar jag ihopplockandet lite på svaren från den framlottade personen, det enda jag egentligen vet är att min favoritbok från 2012 kommer att ligga i det där paketet. Så roligt ska vi ha det här fram till jul, hoppas ni hänger på!

*Mer info om frågorna och hur man svarar med mera kommer att finnas i varje inlägg.

6 tankar på “Inför kalendern

    1. Det är väldigt mycket just nu men kul om du tar dig tid att svara, och om det sparar tid så är det helt ok med ett samlingsinlägg med svar på ett sjok frågor snarare än en och en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.