Dags för hyllvärmaromröstning igen

November var den första månaden när jag bad er om hjälp med mina hyllärmare. Ni bestämde att jag skulle läsa Dark matter vilket förstås var ett ypperligt val av er. Jag har dessutom läst ut The poison tree men är väl inte helt imponerad… Och så håller jag precis som bäst på och läser slutet på Sunshine som Eli röstade på och påminde mig om varför jag borde läsa, och varför jag köpte. Så himla bra!

Första omgången betraktar jag således som en stor succé, dags för omgång två!

Den hemliga trädgården av Kate Morton / We have always lived in the castle av Shirley Jackson / The small hand av Susan Hill / Artighetsreglerna av Amor Towles / Black swan rising av Lee Caroll

Vilken av dessa lägger du din röst på? Svara i kommentarerna och hjälp mig en bit på väg!

23 tankar på “Dags för hyllvärmaromröstning igen”

 1. Jag lägger min röst på Artighetsreglerna, jag är inte så säker på att det är mitt slutgiltiga svar men velandet verkar du klara av så bra själv 😉

  Svara
 2. Oj, det här var ju ett svårare val än förra gången. Jag har inte läst någon av böckerna och jag är riktigt nyfiken på flera av dem… Min röst faller på We have always lived in the castle 🙂

  Svara
 3. Oj, det här var svårt, de som jag läst har varit bra och de som jag inte läst har jag hört mycket gott om. (Förutom Black Swan Rising, den är helt okänd för mig, måste kolla upp den sen).

  Jag röstar på ”We Have Always Lived in the Castle” för det vore kul att veta vad du tycker om den. Det kanske skulle inspirera mig till att läsa boken också 🙂

  Svara
 4. Åh, många bra böcker och de jag inte läst VILL jag läsa! Vilken prima samling! Den glömda trädgården är ju en riktig favorit dock, men den tar ju sin lilla tid att ta sig igenom. Kanske inte optimal att varva med julstress, men definitivt som mellandagsläsning så röstar ändå på den!!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.