Uppdatering om kalendern

Det är jätte, jätteroligt att ni är så många som hoppat på min decemberkalender! Jag har fått så mycket tips redan och fascineras hela tiden över hur olika smak vi har och hur lika vi ändå förhåller oss till läsning. Fantastiskt fint tycker jag.

Några funderingar har dykt upp och jag tänkte göra ett kort förtydligande. Ni får svara på frågorna precis hur ni vill, i kommentaren till inlägget, på egna bloggen (men glöm inte att länka i så fall), samma dag som inlägget publiceras eller en helt annan dag, i klump eller en och en. Precis som ni vill! Det enda att tänka på är att sista svarsdagen är den 27 december, sen drar jag en vinnare.

Jag försöker förstås svara på alla era svar men det kan ta ett tag ibland (jag har ju ett jobb att sköta också 😉 ) och det kan hända att jag missar något men jag gör mitt bästa 🙂

Jag ser fram emot en fortsatt fin december tillsammans, med massor av tips och inspiration.

2 svar på ”Uppdatering om kalendern”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.