Krossade intentioner

Det hände sig en dag i adventsmånaden att en bokbloggare ämnade göra en liten, liten bokbeställning. För att ha något att lägga i det där nyårspaketet bara. Och kanske någon liten julklapp till sig själv. Som bokbloggare plägar göra. Men så tillstötte svåra komplikationer i form av briljanta idéer om att undersöka utgivningen av en författare vid namn Connie Willis, som en gång skänkt denna bokbloggare en fantastisk lässtund med sin Domedagsboken. De förfärliga komplikationerna tillstötte när upptäckten gjordes att författaren i fråga skrivit tre uppföljare till Domedagsboken. Sen lades en häxbok till beställningen. Och något mer som bokbloggaren nu förträngt (det ska ju bli julklapp…). Samma dag beställde bokbloggaren också säsong fyra av Castle. Det går inte så bra för bokbloggaren när det kommer till självbehärskning…

Bokbloggaren vill dock framhålla att hon inte beställde det där Doctor Who-monopolspelet som hon så gärna vill ha. Ärad vare i alla fall den lilla återhållsamheten.

10 svar på ”Krossade intentioner”

    • Det gör ju det 😉 Häxboken var Daughters of The witching Hill av Mary Sharratt, beställd på infall eftersom den (om jag inte missminner mig) handlar om samma skeende som min älsklingsbok The daylight gate.

      Svara
    • Det är ju oerhört stort i England och verkar ha fått ett genombrott i USA nu också. Monopolet kommer som en del av femtioårsfirandet. Och ja, jag tycker absolut att du ska titta – du kan få låna första säsongen av mig om du vill 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.