13 april 2024

Grenar av gift

Nu har jag läst Grenar av gift (boken på bilden försvann nämligen någonstans mitt i läsningen så det fick bli en svensk variant, så kan det också gå med hyllvärmare). Jag tänker bara skriva lite kort om den eftersom jag inte bara förlagt boken utan också all kreativitet och fantasi som krävs för att knåpa ihop något mer substantiellt.

Så. Inledningen är seg, till och med väldigt seg. Jag begriper ju att något hänt och att jag ska lockas av att få veta vad. Men inte så mycket… Resten av boken är bättre och ibland suger berättelsen in mig ordentligt men jag vet inte vad det beror på att den aldrig lyckas hålla kvar mig. Kanske beror det på att jag upplever kapitlen som lite splittrade med de där hoppen mellan nu och då. Kanske är det bara jag som är ofokuserad. Jag bedömer sammanfattningsvis boken som helt ok, inte mer. That's it. Goderafton.

2 tankar på “Grenar av gift

    1. Alltså, den är ju helt ok och jag är fullkomligt beredd att säga att det kan vara mig och min trötthet som är felet här. Jag känner många pålitliga tipsare som älskat den så ge den en chans du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.