Nytt om kalendern

Från och med precis just nu ger jag upp den där ambitionen att kommentera alla svar. Ni är så sjukt många (50+ stycken) och skriver så mycket spännande i era svar så jag hinner helt enkelt inte med. Om vi till det lägger den allmänna decemberstressen och Tröttheten så har vi en omöjlig ekvation. Jag läser dock alla svar, bokför för vinstchansens skull och kommenterar där jag bara inte kan låta bli. Jag är väldigt glad att ni är så många som vill vara med så fortsätt bara 🙂

10 svar på ”Nytt om kalendern”

    • Själva kalendern är inga problem faktiskt för den har jag förberett ganska mycket, jag blev nog lite chockad av att så många ville vara med och svara 😉

      Svara
  1. Tycker du gör helt rätt. Det är en kul grej, men det är ju inte meningen att du ska bli stressad av det. Ha en fortsatt fin december!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.