24frågor: 20 Bloggar

Om Årets kalender: 24 inlägg kommer det bli och till varje inlägg ställer jag en fråga till läsaren. Svaren lämnas i kommentarerna (vill du svara på din egen blogg? Glöm inte att länka till detta inlägg så jag vet att du svarat) till varje inlägg. Bland de som svarat på minst 10 frågor när kalendern är i mål (sista inlägget publiceras 24/12 och målsnöret för utlottningen dras den 27/12) lottar jag ut ett fint nyårspaket som bland annat innehåller en av mina favoriter bland årets lästa böcker.

Dagens fråga är av högst praktisk karaktär. Jag behöver uppdatera min länklista och vill helt enkelt be om lite hjälp. Vilka är era favoritbokbloggar och har ni tips på bloggar som fattas i min länklista? Jag läser ganska mycket bokbloggar men hittar hela tiden nya. Jag har således också många favoritbloggar, de som hänger kvar och fortfarande är väldigt läsvärda som bland andra Dark places, Enligt o, Bokbabbel, Beroende av böcker, Lingonhjärta, Eli läser och skriver, Calliope Books, Och dagarna går, Bokstävlarna och Lyrans noblesser tillsammans med några riktigt bra nya bekantskaper som Bia bloggar, Litteraturkvalster, Marcus bibliotek och Bokpotaten. Men nu vill jag alltså veta vilka ni läser och gillar!

Uppdatering: Tack för alla bidrag! Flera av de bloggar ni nämner har jag förstås läst (men glömt/inte hunnit lägga till listan) men flera andra är helt nya och det ska bli väldigt spännande att gå igenom länkarna och upptäcka dem. Länklistan uppdateras under helgerna om tid gives och ork finnes 🙂

24 svar på ”24frågor: 20 Bloggar”

 1. Förutom dig läser jag Dark places, Enligt O, Bokbabbel och Bokhora (www.bokhora.se) , så jag var nog tyvärr inte till sådär väldigt mycket hjälp jag heller. Däremot ska jag kolla in dem du tipsade om, för där var det många jag inte kände igen. Spännande!

  Svara
 2. mina (svenska) favoriter är bokstavlarna.wordpress.com, ihyllan.se och skuggornasbibliotek.blogspot.se

  två andra jättebra bokrelaterade bloggar (på engelska) är tattoolit.com och undergroundnewyorkpubliclibrary.com

  Svara
 3. Tack Monika!! Hur glad blev inte jag över att bli nämnd så där!!!!! 🙂

  Mina favoritbloggar får ni kika in på min blogg för att se. De ligger under en flik och många av dem har ni redan tagit upp!!

  Svara
 4. Tack för det! Läser alla bloggar du nämner förutom Bokpotaten, så den finns nu i readern. Vill fylla på med Ord och inga visor, …och dagarna går och The Book Pond.

  Svara
 5. Vanliga bloggar jag följer:
  Samtal med Gud, Emschen, Zendays.

  Bokbloggar jag följer:
  Den här förstås, Bokhora, Bokbabbel, Dark Places.

  Samt en del som jag hittat via ovanstående också och tittar in till när tid finnes.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.