24frågor: 21 Önska

Om Årets kalender: 24 inlägg kommer det bli och till varje inlägg ställer jag en fråga till läsaren. Svaren lämnas i kommentarerna (vill du svara på din egen blogg? Glöm inte att länka till detta inlägg så jag vet att du svarat) till varje inlägg. Bland de som svarat på minst 10 frågor när kalendern är i mål (sista inlägget publiceras 24/12 och målsnöret för utlottningen dras den 27/12) lottar jag ut ett fint nyårspaket som bland annat innehåller en av mina favoriter bland årets lästa böcker.

Jag tänkte fortsätta på det praktiska spåret idag. Det sägs ju att det finns ett liv efter jul också och det måste man ju förstås förbereda sig för… Särskilt blogglivet efter jul. I mellandagarna publicerar jag min årsbästalista så det är redan planerat men vad ska jag skriva om efter nyår, förutom recensioner då förstås? Idag ber jag er helt enkelt berätta för mig vad ni vill veta om mig, bloggen, böckerna och livet. Vad vill ni att jag ska skriva om här på Fiktiviteter? Alla tips/önskemål emottages tacksamt!

Uppdatering: Det är verkligen jätteroligt att ni gillar Fiktiviteter i sin nuvarande form, och sån kommer den förstås fortsätta vara. Jag tackar också för era tips och önskemål, jag kommer absolut plocka upp dem och göra något kul av dem framöver. Tack!

16 svar på ”24frågor: 21 Önska”

 1. Det jag tycker är intressant är just boktips och recensioner. Även lite skrivet om vilka filmer och tv-serier man gillar är intressant. Kan även vara kul med lite roliga vardagsbetraktelser ibland.

  Svara
 2. Tips på böcker, men även vilka filmer och serier du gillar och inte gillar alla har ju olika smak men det är intressant att veta vad andra tycker om olika saker de kanske har sett något som en annan inte har i böcker, filmer o serier.

  Svara
 3. Jag gillar blandningen du kör nu, och extra kul är det när du kör en temahelg eller liknande, även om jag nu inte är någon direkt Joss Whedon-fantast eller har sett Doctor Who. Du har fått mig sugen på att göra det i alla fall. Så fram för minst en temahelg nästa år säger jag.

  Svara
 4. Oj vad svårt. Har ju fullt upp med att komma på vad jag själv ska skriva om. Jag tycker att du har en bra blandning mellan olika bok/serie-relaterade saker och jag tycker det fungerar bra som det gör. Ingen hjälp från mig med andra ord.

  Svara
 5. Fortsätt med boktips, det gillar jag, får ofta inspiration här hos dig. Men varför inte nån egenpåkommen utmaning, med böcker du själv vill läsa, så kan man haka på när det passar en själv?

  Svara
 6. jag läser ju din blogg för att jag tycker om den som den är 🙂 kommer inte på nåt jag saknar, faktiskt. jag tror det viktigaste är att du skriver utifrån din egen läslust och inspiration i stunden; vad vi läsare förväntar oss eller hoppas på har väldigt liten betydelse i sammanhanget.

  Svara
 7. Min allra första önskan är att skriv- och läsglädje ska hålla i sig, och att du ska vilja fortsätta blogga.

  Jag gillade Violens förslag att du hittar på egna läsutmaningar som hugade bloggföljare kan hänga med på.

  Ett förslag jag har är att du väljer en bok från din 100-lista och beskriver lite med djupgående varför den boken betytt mycket för dig.

  (Hm.., hur lång önskelista får jag skriva?)

  Ett annat önskemål är en temahelg om något litterärt. (En författare, serie, genere…)

  Ett annat önskemål är att bloggens läsare kan skicka in frågor till dig som du sedan samlar ihop och svarar på i ett inlägg, typ ”Fiktiviteters frågespalt”.

  Sist men inte minst vill jag ÖNSKA dig en riktigt god jul!

  Svara
 8. Det där med frågestund är ju roligt. Sedan gillar jag alltid diskussioner. Även om det är om böcker som kan skada ungdomar eller bara för eller emot en bok. Men gillar också bloggen som den är nu!!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.