Kalenderavslutning

Den där tanken jag fick i slutet av november om en frågekalender blev ju riktigt fin. Tack vare er alla som bidrog. 68 personer har varit med och svarat på en eller flera frågor, 35 stycken har svarat på minst 10 frågor och deltagit i utlottning av mitt fina nyårspaket. Jag är så himla glad att så många velat vara med och jag känner verkligen att jag lärt känna er, mina läsare, på ett helt nytt sätt. Och roligt har det varit!

Själv tar jag med mig en rad tips på vad bloggen kan innehålla framöver plus några nya bloggtips. En lycklig vinnare kommer också snart ha ett nytt läsvänligt paket i sin hand, innehållande en av mina favoritböcker från läsåret 2012 plus lite annat smått och gott. Och vinnaren är…

Feministbiblioteket! Grattis till Hanna, till mig som fått sånt gensvar och till alla som var med tror jag mig kunna säga, för visst var det kul?

13 svar på ”Kalenderavslutning”

  1. ja, det var verkligen en jättebra och annorlunda kalender 🙂 roligast av allt var nog att läsa alla andras svar, mycket tack vare att frågorna var så omväxlande och intressanta. tack och grattis!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.