16 april 2024

Hyllvärmarval januari

Ny månad, ny hyllvärmarhög. Förra gången bestämde ni att jag skulle läsa We have always lived in the castle av Shirley Jackson och för det kan jag bara säga: Tack! En recension kommer snart men ni har redan kunnat se att jag gillade den väldigt, väldigt mycket. Dessutom läste jag Kate Mortons Den glömda trädgården strax före jul, inte heller den har jag hunnit recensera men jag tyckte mycket om den också.

I 2013 års första hyllvärmarhög återfinns dessa böcker:

20130103-135347.jpg

The night cirkus av Erin Morgenstern / The passion av Jeanette Winterson / The poison eaters av Holly Black / Sister av Rosamunde Lupton / Rör mig inte av Tahere Mafi

Vilken ska jag läsa i januari?

30 tankar på “Hyllvärmarval januari

 1. Night circus är jag oerhört nyfiken på, den borde införlivas med mina väntande högar också.
  Winterson är jag också nyfiken på

 2. Night Circus har jag ganska precis läst, den är den enda i högen jag läst men den var också en av förra årets bästa läsupplevelser. Så jag röstar på den!

 3. Rör mig inte läser jag nu, skulle vara kul att läsa vad du tycker 🙂

  Nattens cirkus älskade jag, från första sidan. Gav den till mig själv i julklapp så jag kan läsa om den 😉

 4. Kan ju bara instämma med mång ovan – Cirkusen. En av de bästa böckerna jag läste förra året. Tänkte på den senast idag när jag såg Cirkus Maximum på TV med barnen; boken får verklig cirkus att kännas väldigt icke-magisk. Men det är det värt 😉

  1. Nej, jag har ju inte det… Jag läste kanske 50 sidor i våras och gillade men sen hamnade den i bakgrunden av någon anledning.

 5. Jag ser vart det pekar 😉 Men lägger ändå min röst på ”The Passion” eftersom jag har hört mycket gott om den, men inte har hunnit läsa den själv. Jag tycker det är peppande att läsa dina recensioner så då kanske jag också tar itu med ”The Passion”.

 6. Jag rekommenderar Night Circus, sedan vill jag själv gärna läsa Rör mig inte och Sister så de skulle jag gärna veta om de är värda att läsa

 7. Hehe, jag kanske ska ha som hyllvärmarprojekt att plocka en bok ur alla andras hyllvärmarutmaningar. Nattens cirkus står här hemma också och väntar på att plockas upp och sett en del andra böcker jag tänkt läsa i andras hyllvärmarutmaningar.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.