Konstigt

Men så roligt då, efter senaste uppdatering så blev det visst en liten extra (lååång) rad med obegripligheter i varje inlägg. Det beror som sagt på uppdatering plus att jag troligen pillat på någonting i min layout för länge sen. Har definitivt inte tid att göra något åt detta förrän tidigast imorgon kväll så försök att blunda med ena ögat tills dess så slipper du se. Om du inte är datawizard förstås och genom att kasta ett snabbt öga på koden/obegripligheterna kan berätta för mig vad jag gjort* eller framförallt vad jag ska göra för att ogöra det 😉

*Jag har listat ut så mycket som att det har med kommentarangivelser att göra så vill du kommentera så klickar du bara på långa raden med obegripligheter…

Uppdatering: Jag är en datawizard! Och det var faktiskt inte mitt fel, men nu är det i alla fall åtgärdat. Hojta till om ni ser några andra konstigheter.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.