Borttappat

Idag var tanken att jag skulle publicera en uppdaterad version av min hundralista men eftersom nätverket på mitt hotell under helgen var smått undermåligt och eftersom jag tappat ungefär all blogglust någonstans i en snödriva så får vi ge oss till tåls. Blogglusten tinar väl fram när vårsolen värmer och värsta jobböset lagt sig lite. Tills dess får ni mest hålla till godo med mina recensioner (tills jag snart enligt beräkningarna tappar läslusten också i en snödriva, å andra sidan har jag precis börjat recensera årets lästa böcker så jag har ett litet lager att ta av).

För att illustrera graden av hur mycket det gick åt skogen med den där listan där jag trodde mig kunna byta ut och in ca 20 böcker (mohahaha) kommer här en bild tagen på mitt hotellrum bara minuter innan jag gick ut på Stockholms gator på jakt efter tröst i form av bokhandlar och varm choklad istället.

20130119-094223.jpg

2 tankar på “Borttappat”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.