Drömmen om en teaterresa

Vissa dagar är längtan till något annat starkare än vanligt. När vissa dagar är arton grader kalla och man inleder med ett strömavbrott mitt i duschandet till exempel. Och när sedan snälla medtwittrare (tack Marie!) upplyser en om att såväl Wolf Hall som Bring up the bodies ska bli till teaterstycken i Stratford-upon-Avon nästa vinter. Och när man vid kollen av detta upptäcker att tionde doktorn (Doctor Who alltså) David Tennant ska spela Richard II i pjäsen med samma namn ungefär samtidigt så är det ytterst lätt att drömma sig bort. Till värmen i en teatersalong… Någon som är villig att finansiera en liten resa?

9 svar på ”Drömmen om en teaterresa”

 1. Men kära nån. Vilken fantastisk upplevelse det skulle få vara att åka och se dessa uppsättningar – just där dessutom. Hm… dags att börja resespara samt preparera barnvakt redan nu… För det där vore ju verkligen, verkligen roligt!

  Svara
  • Visst vore det, jag tror biljetterna släpps i mars och jag ska på allvar göra en seriös insats för att få komma iväg.

   Svara
  • Jag har också fått med maken på tåget, vi kommer inte se allt men siktar på att ta oss iväg på någon av pjäserna. Håller tummarna för er och oss 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.