16 april 2024

Hat

Ikväll ska jag se på tv och troligen gråta en skvätt av ilska och sorg över samhället. Sen ska jag rycka upp mig och fortsätta vara feminist på det där positiva sättet jag inte alltid orkar, det där sättet där jag tror på att en förändring är möjlig. Jag ska bli bättre på att säga till andra när de gör bra saker och så ska jag försöka förtränga den här filmen eftersom den bokstavligt talat fått mig att må illa sen jag såg den igår. Upp till kamp således, med hopp om ett varmare och mer empatiskt samhälle (och det är ju då alltså vi som är samhället)!

Läs också vad Enligt O skriver, eftersom hon gör det så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.