Doktorn och jag mot ensamhet och trötthet

Från och med nu och fram till söndag eftermiddag har jag en hel hög med egentid eftersom resten av den fiktiva familjen är på sportlovsresa. Då egentid är lästid för det allra mesta i det här huset så hade jag tänkt läsa obscena mängder böcker under helgen. Idag är jag dock för trött för att ens orka tänka på att läsa den annars formidabelt spännande Faithful Place som jag håller på med. En sån tur då att denna landade i min brevlåda idag:

20130228-173406.jpg


Visst känns det väl som om vi, Doktorn och jag, kan slå ihjäl några timmar till? Jag tror dessutom att det är en bok som man kanske inte behöver vara alldeles pigg för att uppskatta. Kanske får den till och med sällskapa med några reprisavsnitt… Är det någon av mina fellow Whonördar som läst och tycker något om boken?

4 svar på ”Doktorn och jag mot ensamhet och trötthet”

    • Vissa humör och trötthetsperioder kräver sin doktor, mitt enda problem i sådana stunder är att jag har så himla svårt att bestämma vilka avsnitt jag ska se…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.