Fullkomligt vrickad…

…är troligtvis den som

1. Igår kväll inte kunde somna eftersom hen låg och tankeformulerade en recension till sin blogg. Och nej, hen minns idag inte en rad av det tankeskrivna och inte ens vilken bok det gällde. Vilket är synd för det blev väldigt bra…

2. Förra veckan gjorde en ambitiös plan över sommaraktiviteter på sin blogg. Möjligen kan detta förklaras bort med att personen i fråga lämnade in önskemål om sommarsemester på jobbet ungefär samtidigt. Nämnas bör att inga inlägg ännu är skrivna och tidsinställda.

Vad tror ni, behöver en person som punkterna beskriver vård och avgiftning eller är det ännu en av alla dessa övergående februarisjukor?

Med vänlig hälsning,
”Skriver åt en kompis”

6 svar på ”Fullkomligt vrickad…”

 1. Det låter som om din kompis är helt normal. Möjligen behöver hen en diktafon (alternativt tankeläsare) och semester inte bara i sommar utan i mars-april sådär.

  Svara
  • Skönt att höra! Jag ska vidarebefordra dina goda råd (var hittar man en tankeläsare?) och tycker att semester i väntan på sommaren låter som en ypperlig ide för oss alla faktiskt 🙂

   Svara
 2. Jag jag tycker att din vän låter fullkomligt normal! Annars misstänker jag att jag har en vän här borta som behöver avgiftas eller skickas på behandlingshem av något slag då dessa symtom är vanliga och kraftiga 😀

  Svara
 3. Bästa Skriver åt en kompis!

  Först vill jag tacka för att du bryr dig så mycket om din vän. Bara genom att finnas där hjälper du din kompis att klara sig genom bliggandets vedermödor. Jag tycket du ska ta del av din väns bloggtankar och stötta hen i att fortsätta de kreativa tankarna. Kanske kan hen må bra av lite annan förströelse ibland, som en lång promenad eller ett biobesök.

  Med vänlig hälsning Det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet.

  Svara
  • Jag tror du har helt rätt, jag ska dra ut min vän på en längre promenad i solen och hoppas att det kan bota några av egenheterna. Tack för ditt engagemang!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.