Ett nytt hyllvärmarförsök

Usch vad dåligt det gått med hyllvärmarläsningen i år. Jag har fortfarande inte läst en enda bok ur januarihögen och i februari struntade jag ju till och med i att försöka… Igår läste jag i alla fall ut Faithful place av Tana French, en bok som fanns med i min första hyllvärmarhög i november (en hög som nu faktiskt är läst till fyra femtedelar…). Det känns som att jag är redo att ta nya tag och därför presenterar jag nu en ny bokhög och ber er hjälpa mig att bestämma – vad ska jag läsa? Den här gången testar jag en sån där tekniskt avancerad omröstning där man väljer och klickar och har sig. Skulle det inte funka och/eller vill ni gärna kommentera ert val (gör det!) så använd kommentarerna!

20130302-123612.jpg

[poll id=”2″]

Uppdatering: Nu är omröstningen avslutad

20 svar på ”Ett nytt hyllvärmarförsök”

 1. Det här blev ju lite jobbigt. Styggelsen är den enda jag läst och den var verkligen bra. Annars är jag mest nyfiken är jag på Mississippi 🙂

  Svara
  • Jag hoppas ju på att läsa båda ganska snart, Mississippi är en sån där bok som jag låtit bli att läsa för att jag trott att jag inte skulle illa men nu har så många hyllat den att jag börjar bli riktigt sugen att läsa.

   Svara
  • Det låter ju väldigt bra, har läst hennes andra och tyckt att de är ok, har dock större förväntningar på denna…

   Svara
 2. Jag gillade Styggelsen, de andra har jag inte läst. Är nyfiken på Elizabeth Hand och kommet nog läsa något av henne snart. Röstade på Styggelsen dock 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.